Altınordu U11 İzmir Balkan Kupası’nı düzenliyor

altinorduU12 İzmir Kupası ile ülkemizin en geniş katılımlı küçük yaş futbol turnuvasını düzenleyen Altınordu Spor Kulübü, şimdi de 11 yaş kategorisinde Balkan Kupası’nı yaşama geçiriyor. Hafta sonunda düzenlenecek U11 İzmir Balkan Kupası’na yedi Balkan ülkesinden 13 ekip katılacak.

İspanyol Athletic Bilbao’nun onur konuğu olacağı, 18 takımlı U11 İzmir Balkan Kupası, 13 – 14 Haziran 2015 tarihlerinde Altınordu Spor Kulübü’nün Selçuk-Efes Tesisleri’nde yapılacak. Etkinlikte ülkemizi Altınordu, Bursaspor, Bornova Yeşil Karma ve Bornova Beyaz Karma ekipleri temsil edecek.

U11 Balkan Kupası’nda Bulgaristan’dan Arda Kırcaali, Makedonya’dan Belasica ve Bregalnica, Yunanistan’dan İskeçe ve Gümülcine Türk Gençler Birliği, Arnavutluk’tan Tiran, Kosova’dan Wnner Prizren, Korriku ve Lushta, Bosna Hersek’ten Sarajevo ve Sırbistan’dan FK Tutin takımları mücadele edecek.

18 takım, iki günde, 4 ayrı sahada 100’e yakın maça çıkacak. Etkinlik 13 Haziran 2015 Cumartesi günü saat 12:00’de törenle başlayacak.