Vali Kıraç’tan Baysak’a veda ziyareti

Son valiler kararnamesi ile Diyarbakır’a atanan İzmir Valisi Mustafa Cahit Kıraç, İzmir’in duayen sanayicilerinden Bosna Hersek Fahri Konsolosu Ahmet Kemal Baysak’a veda ziyaretinde bulundu.

Fahri konsolosluğu daha önce iki kez ziyaret ettiğini anımsatan Vali Kıraç, Baysak’ın Türkiye ile Bosna Hersek arasında her alanda işbirliğinin gelişmesi için gösterdiği çabayı takdirle izlediğini söyledi.

Terbay Şirketler Grubu’nun İzmir ekonomisine önemli katkılar sunduğunu belirten İzmir Valisi Mustafa Cahit Kıraç, grubun kurucusu ve onursal başkanı Ahmet Kemal Baysak’a yatırım, üretim ve istihdama katkıları nedeniyle şükran borçlu olduklarını dile getirdi.

Bosna Hersek Fahri Konsolosu Ahmet Kemal Baysak, altı yılı aşkın süredir İzmir’de görev yapan Vali Mustafa Cahit Kıraç’ın başarılı ve önemli çalışmalara imza attığını söyledi. Baysak, son derece hassas bir dönemde Diyarbakır Valiliği’ne atanan Vali Kıraç’ın bu kentte de önemli hizmetler göreceğine inancının tam olduğunu dile getirdi.

Vali Kıraç, Terbay Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Üyesi Atilla Baysak’ın da bulunduğu ziyarette Bosna Hersek Fahri Konsolosluğu’nun şeref defterine yazarak imzaladı. Bosna Hersek Fahri Konsolosu Ahmet Kemal Baysak, İzmir Valisi Mustafa Cahit Kıraç’a İzmir’e hizmetleri ve konsolosluğu ziyareti anısına ebru sanatı uygulanmış doğaltaşla oluşturulan bir plaket sundu.