TBHKDF Genel Kurulu Karamürsel’de toplandı

Türkiye Bosna Hersek Kültür Dernekleri Federasyonumuzun 5. Olağan Genel Kurulu, Karamürsel Bosna Hersek Türkleri Kültür Yardımlaşma Derneği’nin ev sahipliğinde Karamürsel’de toplandı. Karamürsel Belediyesi Kültür Merkezi’ndeki toplantıda tek liste ile seçime gidildi. TBHKDF Başkanı Muzaffer Güneş görevini Karamürsel Bosna Hersek Türkleri Kültür Yardımlaşma Derneği Önceki Dönem Başkanı Ahmet Utaş’a devretti.

Bosna Hersek Fahri Konsolosu Ahmet Kemal Baysak, “Federasyon genel kurulumuzun yapıldığı salonun düzeni, salonun bezendiği afiş, pankart ve benzeri görselllerin muntazamlığı, federasyonumuz ve Karamürsel derneğimizin tanıtımı açısından son derece önemliydi. Karamürsel Dernek Başkanımız Sedat Çınar ve önceki dernek başkanımız Ahmet Utaş ile çalışma arkadaşlarına gösterdikleri özen ve sağladıkları düzen nedeniyle teşekkür ediyorum” dedi.
Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım’a da derneğimize verdikleri destek ve genel kurul çalışmalarının tamamlanmasına kadar yanımızda olmalarından dolayı müteşekkir olduğunu söyleyen Baysak, “Federasyon yönetim, denetim, disiplin kurullarının asil ve yedek üyelikleriyle danışma kuruluna seçilen değerli arkadaşlarımı kutluyor, çalışmalarında başarılar diliyorum” diye konuştu.
24 Mart 2013

.