Bosna Hersek Askeri Ataşesi Emir Kliko’nun ziyareti

Görevi nedeniyle görüşmelerde bulunmak için İzmir’e gelen Bosna Hersek Ankara Büyükelçiliğinda görevli Askeri Ataşe Kurmay Albay Emir Kliko, eşi Fata, kızları Emina ve Azra Kliko ile birlikte Bosna Hersek Fahri Konsolosluğu’nu ziyaret etti. Bosna Hersek Fahri Konsolosu Ahmet Kemal Baysak, Albay Kliko’ya konsolosluğun ve Türkiye Bosna Hersek Kültür Dernekleri Federasyonu’nun çalışmaları hakkında bilgi verdi.

İstanbul’da Harp Akademileri Komutanlığı’nda eğitim gören, bu nedenle eşi ve çocuklarıyla birlikte çok iyi Türkçe konuşan Kurmay Albay Emir Kliko, Türkiye’de askeri ataşe olarak görev yapmanın kendisi için onurlu bir görev olduğunu söyledi. Albay Kliko, Türkiye Cumhuriyeti’nin Bosna Hersek’e her alanda yaptığı yardımların unutulmayacağını ve bundan dolayı çok teşekkür ettiğini dile getirdi.

Bosna Hersek Fahri Konsolosu Ahmet Kemal Baysak, konsolosluğun çalışmalarına her konuda katkıda bulunmaya hazır olduğunu dile getiren Kurmay Albay Emir Kliko’ya ziyareti anısına konsolosluğun ve federasyonun flamalarını verdi.
07 Nisan 2013

.