Boşnaklar Sefaköy’de “dostluk ve dayanışma gecesi”nde buluştu

Sefaköy Çağdaş Bosna Sancak Kültür ve Dayanışma Derneği’nin “dostluk ve dayanışma gecesi” 18 Şubat 2012 Cumartesi günü Klas Düğün Salonu’nda gerçekleştirildi. Geceye İstanbul’dan ve Türkiye’nin dört bir yanından Boşnaklar katıldı.

Bosna Hersek İstanbul Başkonsolosu Neccara Zlatar Ercan, Sırbistan İstanbul Başkonsolosu Dr. Miroslav Prcovic, Başkonsolos Yardımcısı ve Ticaret Ataşesi, Bosna Hersek Fahri Konsolosu Ahmet Kemal Baysak, Türkiye Bosna Hersek Kültür Dernekleri Federasyonu Yönetim Kurulu Başkanı Muzafer Güneş, Karamürsel Bosna Hersek Türkleri Kültür Yardımlaşma Derneği Başkanı Ahmet Utaş, Karacabey Bosna Sancak Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkan Yardımcısı Cengiz Coşkun, Urla Bosna Sancak Karadağ Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Fehim Didin, Alibeyköy Bosna Sancak Derneği Başkanı Fuat Coşkun, pek çok Balkan ve Rumeli derneklerinin, hemşehri derneklerinin yönetici ve üyeleri, Küçükçekmece Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin İpek ve belediye meclisi üyeleri, il genel meclisi üyeleri, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri bir araya geldi.
Yemekli gecede Orkestra Semih Kordic, Vlatko Vin, Dize Dzevat sahne aldı. Yönetim kurulu üyeleri ve aileleriyle birlikte konukseverlikte yarışan Sefaköy Çağdaş Bosna Sancak Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Sayın Salih Hacıoğlu, Sayın Muzafer Güneş ile Bosna Hersek Fahri Konsolosu Ahmet Kemal Baysak’a derneğin birer plaketini vererek teşekkür etti.